Van Genderen uitzetwerk uit Nederhemert

Voordat u aan een nieuw bouwproject begint, dienen eerst de afmetingen van het bouwterrein exact te zijn vastgesteld zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Van Genderen Meet en Montage Service is ook op het gebied van uitzetwerk uw meetspecialist in de bouw. Met onze geavanceerde apparatuur verzorgen we complexe metingen die we zeer nauwkeurig voor u uitvoeren. Wij hebben oog voor al uw bouwwensen!

Passende oplossingen voor uw project

Of het gaat om nieuwbouwprojecten, industrieterreinen of complete woonwijken: wij begeleiden betrouwbaar al het voor u benodigde uitzetwerk. Dit doen wij op professionele wijze en bovendien tegen voordelige tarieven. Zo houden wij ons bezig met het uitzetten van funderingen, bouw- en rioolputten, inmetingen van percelen en bepalen we kavelgrenzen. Met gespecialiseerde apparatuur kunnen wij lengte- en hoogtemetingen vakkundig en secuur uitvoeren. Daarnaast kunnen we ook voor cunetten (uitgravingen in een natuurlijke ondergrond) inmeten en berekenen, indien nodig. Komen we tijdens onze werkzaamheden een bodemdaling of bodemverzakking tegen, dan kunnen wij deze ook voor u meten en u bijstaan met deskundige adviezen hierover.

Maak een afspraak

U hoort het: Van Genderen Meet en Montage Service heeft alle nodige kennis en apparatuur in huis om het uitzetwerk bij uw bouw zo accuraat mogelijk uit te voeren. Daarnaast staat service bij ons hoog in het vaandel en werken we dus altijd zeer klantvriendelijk. We zijn gewend om mee te denken voor de snelste, veiligste en meest efficiënte oplossing. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Dit kan via het contactformulier, via ons mailadres info@van-genderen.nl of tel. 085-2082549. Wij staan altijd voor u klaar met de beste oplossing!

Maatvoering nodig?

Neem contact op!

Contactformulier